mujegpalya.hu mujegpalya.hu

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Korcsolya élezés

A sportintézmény területén a csatolóban  2 korcsolya élező műhely   áll  a vendégeink rendelkezésére , mely minden nyitvatartásban üzemel. A korcsolya élezés díja 1500.-Ft
Az élezést magasan kvalifikált szakemberek végzik.

KORCSOLYAKÖLCSÖNZÉS:

A Városligeti Műjégpálya nyitvatartási idejében folyamatosan lehet korcsolyát kölcsönözni 26 - 50 -es méretig.  A kölcsönzés díja: 1500 Ft/pár egy alkalomra, nincs időkorlát, nincs késedelmi díj.

A kölcsönzői jegy megvásárlása kétféle módon történhet:

a)     ONLINE: a vendég kényelmesen, otthonról előre megvásárolhatja a korcsolyakölcsönzésre szolgáló jegyét a www.mujegpalya.hu oldalon keresztül.  A fizetés ebben az esetben online történik.  A korcsolya átvétele egyszerű, elegendő a QR kódos kölcsönzői jegyének – digitális vagy nyomtatott formában történő - bemutatása a korcsolyakölcsönzőben. 

b)    HELYSZÍNEN: a Városligeti Műjégpálya jegypénztáraiban a Vendég a belépőjegy megvásárlásával egyidejűleg jelzi kölcsönzési szándékát.  A fizetés ebben az esetben a jegypénztárban történik. A korcsolya átvételéhez a kölcsönzői jegy bemutatásán kívül a vendég – választása szerint – a kölcsönzőben 5.000 Ft letétet fizet vagy - egy nyilatkozat aláírásával -  hozzájárul személyes adatainak rögzítéséhez. Az adatok a korcsolya visszaadásával törlődnek.

 Egyéb tudnivalók:

Kérjük a kikölcsönzött korcsolyát, még a kölcsönző elhagyását megelőzően felpróbálni. Ha nem megfelelő a kölcsönzött korcsolya mérete, díjmentesen kicserélik.

A kölcsönzői korcsolya amatőr korcsolyázásra való, rendeltetésszerű használata a kölcsönvevő kötelessége.

Egy vendég egyszerre több korcsolyát is kikölcsönözhet azzal, hogy a letéti díj ilyen esetben összeadódik. (pl. három darab korcsolya esetén a letéti díj 15.000 HUF)

A sportlétesítmény elhagyása előtt a korcsolyát a korcsolyakölcsönzőbe vissza kell vinni.

A kölcsönzői korcsolyát a Városligeti Műjégpálya területéről tilos kivinni.

A kifizetett letéti díj a helyszínen visszajár a kölcsönzői korcsolya sérülésmentes visszaadásakor. 

Kérjük, vegye figyelembe a frekventált időkben az esetleges sorban állás lehetőségét.
A kölcsönzési ár nem tartalmazza a műjégpálya belépő díját!

Kölcsönzési szerződés

A műjégpályán történő korcsolya kölcsönzéssel egyidejűleg a műjégpálya vendége/látogatója elfogadja az alábbi kölcsönzési szerződést.

A kölcsönadó kijelenti, hogy az általa kiadott, karbantartott korcsolyák, előírásszerű használatuk esetén amatőr sportolásra alkalmasak. A kölcsönadó a korcsolyák nem rendeltetésszerű használatából ill. a jégpálya előírásainak be nem tartásából bekövetkező károkért és balesetekért felelőséget nem vállal. A kölcsönbevevő a korcsolyák nem rendeltetésszerű használatából adódó hibák kijavításának költségét fedezi, illetve a nevére kiadott korcsolyákért anyagi felelősséggel tartozik. A kölcsönözni kétféle képen lehet: 1. letéti díj megfizetésével (5000 Ft/pár), 2. a kölcsönbevevő egy nyilatkozat aláírásával hozzájárul, személyes adatai rögzítéséhez. A személyes adatok védelme érdekében az adatok, a korcsolya visszaadását követően a rendszerből törlésre kerülnek.  Egy személy nevére több korcsolya is kölcsönözhető. A kölcsönbevevő ebben az esetben a nevére kiadott összes korcsolyáért vállalja az anyagi felelősséget és a kölcsönzéshez szükséges letéti díj megfizetését. A kölcsönadó kijelenti, hogy az ügyfél adatait bizalmasan kezeli és harmadik fél részére ki nem adja.

 

Orvosi szolgáltatás

A Sportintézményben nyitvatartási időben állandó orvosi szolgálat üzemel, melyet az Oxyteam Kft biztosít. Sérülés esetén mindenképpen keressék az ügyeletes orvost, mert a baleset biztosítás elengedhetetlen feltétele, hogy  itt baleseti jegyzőkönyvet állítsanak ki.

 

Biztosítás

Aki érvényes belépő jeggyel rendelkezik a jegy árában benne van a baleset biztosítás is , melyet a Generali Biztosító Zrt. nyújt a korcsolyázók részére.
Szolgáltatási igénybejelentő.pdf