mujegpalya.hu mujegpalya.hu

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Korcsolya élezés

A sportintézmény területén a csatolóban  2 korcsolya élező műhely   áll  a vendégeink rendelkezésére , mely minden nyitvatartásban üzemel. A korcsolya élezés díja 1500.-Ft
Az élezést magasan kvalifikált szakemberek végzik.

Korcsolyakölcsönzés

A Városligeti Műjégpálya nyitvatartási idejében folyamatosan lehet korcsolyát kölcsönözni 26 - 50-es méretig. A legkisebbeknek kétélű korcsolya kölcsönzésére van lehetőség.

A kölcsönzés díja: 1800 Ft/pár egy alkalomra.

A kölcsönzői jegy megvásárlása kétféle módon történhet:

a)     ONLINE: a vendég kényelmesen, otthonról előre megvásárolhatja a korcsolyakölcsönzésre szolgáló jegyét a www.mujegpalya.hu oldalon keresztül.  A fizetés ebben az esetben online történik.  A korcsolya átvétele egyszerű, elegendő a QR kódos kölcsönzői jegyének – digitális vagy nyomtatott formában történő - bemutatása a korcsolyakölcsönzőben. 

b)    HELYSZÍNEN: a Városligeti Műjégpálya jegypénztáraiban a Vendég a belépőjegy megvásárlásával egyidejűleg jelzi kölcsönzési szándékát.  A fizetés ebben az esetben a jegypénztárban történik.

A kölcsönzői jegy bemutatásán kívül a korcsolya átvételéhez a vendégnek mindkét esetben a kölcsönzőben

2.000 Ft/pár letétet

kell fizetnie, melyről átvételi elismervényt kap. 

Egyéb tudnivalók:

Kérjük a kikölcsönzött korcsolyát, még a kölcsönző elhagyását megelőzően felpróbálni. Ha nem megfelelő a kölcsönzött korcsolya mérete, díjmentesen kicserélik.

A kölcsönzői korcsolya amatőr korcsolyázásra való, rendeltetésszerű használata a kölcsönvevő kötelessége.

Egy vendég egyszerre több korcsolyát is kikölcsönözhet azzal, hogy a letéti díj ilyen esetben összeadódik. (pl. három darab korcsolya esetén a letéti díj 6.000 HUF)

A sportlétesítmény elhagyása előtt a korcsolyát a korcsolyakölcsönzőbe vissza kell vinni.

A kölcsönzői korcsolyát a Városligeti Műjégpálya területéről tilos kivinni.

A kifizetett letéti díj a helyszínen visszajár a kölcsönzői korcsolya sérülésmentes visszaadásakor. 

Kérjük, vegye figyelembe a frekventált időkben az esetleges sorban állás lehetőségét.
A kölcsönzési ár nem tartalmazza a műjégpálya belépő díját!

Kölcsönzési szerződés

A műjégpályán történő korcsolya kölcsönzéssel egyidejűleg a műjégpálya vendége/látogatója elfogadja az alábbi kölcsönzési szerződést.

A kölcsönadó kijelenti, hogy az általa kiadott, karbantartott korcsolyák, előírásszerű használatuk esetén amatőr sportolásra alkalmasak. A kölcsönadó a korcsolyák nem rendeltetésszerű használatából ill. a jégpálya előírásainak be nem tartásából bekövetkező károkért és balesetekért felelőséget nem vállal. A kölcsönbevevő a korcsolyák nem rendeltetésszerű használatából adódó hibák kijavításának költségét fedezi, illetve a kiadott korcsolyákért anyagi felelősséggel tartozik. Kölcsönözni letéti díj megfizetésével (2000 Ft/pár) lehet. Egy személy több korcsolyát is kölcsönözhet. A kölcsönbevevő ebben az esetben a kiadott összes korcsolyáért vállalja az anyagi felelősséget és a kölcsönzéshez szükséges letéti díj megfizetését.

Bobby a fóka kölcsönzése

A Városligeti Műjégpálya nyitvatartási idejében lehetőség van korcsolyázást segítő eszköz (továbbiakban: fóka) kölcsönzésére. 

A kölcsönzés díja: 500 Ft/fél óra.

Amennyiben az előre kifizetett kölcsönzési időt több, mint15 perccel túllépte, a következő fél óra díját is meg kell fizetni.

A kölcsönzés menete:

A Városligeti Műjégpálya épületében a csatolóhelységben található Oktató pultnál vásárolható meg a kölcsönzési jegy, mely fél órás időtartamra szól. A kölcsönzési díj megfizetésén kívül a vendégnek 2.000 Ft/fóka letétet kell fizetnie, melyről átvételi elismervényt kap. 

Egyéb tudnivalók:

A fókák elsősorban gyerekek korcsolyázni tanulását segítik, ezért 14 éves kor alatti vendégeinknek ajánljuk. A rendeltetésszerű használata a kölcsönvevő kötelessége.

Rendeltetésszerű használat: a fókára támaszkodva, azt maga előtt tolva korcsolyázni, vagy fókára ráülve és mások által tolva lehet használni. Védő sisak használata ajánlott.

Egy vendég egyszerre több fókát is kikölcsönözhet azzal, hogy a letéti díj ilyen esetben összeadódik. (pl. három darab esetén a letéti díj 6.000 HUF)

A díj megfizetése után, egy zsetont kap a vendég, mellyel a jégpálya mellett elhelyezett tartó állványról kiveheti az eszközt. (úgy mint egy bevásárló kocsit) A kölcsönzési idő letelte után, a fóka visszahelyezésével visszakapja a zsetont a használó, melyet az Oktató pultban kell leadni. Ekkor a letét visszajár. Amennyiben 15 percet meghaladóan túllépte a kifizetett időt, úgy a következő fél óra kölcsönzési díjat is meg kell fizetni. (A kölcsönzés kezdete a letéti díjról adott átvételi elismervényen szerepel, az eltelt időt a vendégnek kell figyelnie.)


A kölcsönzési ár nem tartalmazza a műjégpálya belépő díját!

Zseton elvesztése esetén 1000 Ft pótdíjat kell fizetni.

Kölcsönzési szerződés

A műjégpályán történő fóka kölcsönzéssel egyidejűleg a műjégpálya vendége/látogatója elfogadja az alábbi kölcsönzési szerződést.

A kölcsönadó kijelenti, hogy az általa kiadott oktatást segítő eszközök továbbiakban "fókák", előírásszerű használata során 14 év alatti gyermekek korcsolyázását segítik. A kölcsönadó a fókák nem rendeltetésszerű használatából ill. a jégpálya előírásainak be nem tartásából bekövetkező károkért és balesetekért felelőséget nem vállal. A kölcsönbevevő a fókák nem rendeltetésszerű használatából adódó hibák kijavításának költségét fedezi, illetve a kiadott fókákért anyagi felelősséggel tartozik. Kölcsönözni letéti díj megfizetésével (2000 Ft/db) lehet. Egy személy több fókát is kölcsönözhet. A kölcsönbevevő ebben az esetben a kiadott összes fókáért vállalja az anyagi felelősséget és a kölcsönzéshez szükséges letéti díj megfizetését.

Orvosi szolgáltatás

A Sportintézményben nyitvatartási időben állandó orvosi szolgálat üzemel, melyet az ER Mentőszolgálat Kft. biztosít. Sérülés esetén mindenképpen keressék az ügyeletes orvost, mert a baleset biztosítás elengedhetetlen feltétele, hogy  itt baleseti jegyzőkönyvet állítsanak ki.

Biztosítás

Aki érvényes belépő jeggyel rendelkezik a jegy árában benne van a baleset biztosítás is , melyet a Generali Biztosító Zrt. nyújt a korcsolyázók részére.
Szolgáltatási igénybejelentő.pdf