mujegpalya.hu mujegpalya.hu

Korcsolya oktatás

Korcsolya oktatás

Oktatás vendégeink részére

Szakképzett, gyermekszerető, nagy gyakorlattal, szakmai tudással rendelkező korcsolya oktatóink hétköznapokon 17.30, 18.30- kor, hétvégén délelőtt 10.30, 11.30, és 12.30 órakor, délután 16.30, 17.30, 18.30-kor várnak 50 perces oktatásra 5 év feletti gyerekeket és felnőtteket.

3-5 éves gyerekeknek külön csoportokat indítunk, őket csak szombaton és vasárnap, és csak egyélű korcsolyában oktatjuk, illetve a téli szünetben minden nap 10.30, 11.15, 12.00 és 12:45 órakor fogadjuk a 35 perces foglalkozásokon.

Célunk az oktatás során, hogy a gyermekek és a felnőttek biztonságban tegyék meg az első lépéseket a jégen, tapasztalják meg az első csúszás élményét, segítséggel szerezzenek jégbiztonságot. És nem utolsó sorban szeretnénk, hogy megkedveljék, megszeressék a korcsolyázást, hogy aztán visszatérő vendégként üdvözölhessük őket és családjukat a Városligeti Műjégpályán.

Az Oktatásra jelentkezni a csatolóban, az oktatás információs pultnál és az oktatási területen a hostesseknél lehet.
Az oktatás díja: 800 Ft

Oktatás iskolai és óvodai csoportok részére

A Városligeti Műjégpályán a hagyományoknak megfelelően november közepén ismét elindul a 11 alkalmas kedvezményes korcsolyázási program, melynek keretében hétköznap délelőttönként korcsolya oktatáson vehetnek részt a nagycsoportos óvodások, általános iskolások.
Oktatás nélküli szabad korcsolyázásra várjuk a tanítási napokon délelőtt az általános iskolás, középiskolás, főiskolás és egyetemista csoportokat akár egy-egy alkalommal.
Az oktatásról érdeklődni Molnár Editnél  lehet.
E-mail: e.molnar@mujegpalya.hu