OKTATÁS

 
OKTATÁS
 

Oktatás vendégeink részére

 

Korcsolyaoktatás 2021. november 27-től indul!  

Szakképzett, gyermekszerető, nagy gyakorlattal, szakmai tudással rendelkező korcsolya oktatóink hétköznapokon 17.30, 18.30- kor, hétvégén délelőtt 10.30, 11.30, és 12.30 órakor, délután 16.30, 17.30, 18.30-kor várnak 50 perces oktatásra 5 év feletti gyerekeket és felnőtteket.

3-5 éves gyerekeknek külön csoportokat indítunk, őket csak szombaton és vasárnap, és csak egyélű korcsolyában oktatjuk, 10.30, 11.15, 12.00 és 12:45 órakor kezdődő 35 perces foglalkozásokon.

Az oktatás csoportos, egy órán annyian vannak ahányan jelentkeznek a helyszínen az adott órára. A tanítványokat tudásszinteknek megfelelő csoportbontásban oktatjuk. Előzetes bejelentkezés nem szükséges.

Célunk az oktatás során, hogy a gyermekek és a felnőttek biztonságban tegyék meg az első lépéseket a jégen, tapasztalják meg az első csúszás élményét, segítséggel szerezzenek jégbiztonságot. És nem utolsó sorban szeretnénk, hogy megkedveljék, megszeressék a korcsolyázást, hogy aztán visszatérő vendégként üdvözölhessük őket és családjukat a Városligeti Műjégpályán.

Az oktatásra jelentkezni a sétány vár felöli oldalán, az oktatás irodában és az oktatási területen a hostesseknél lehet.

Az oktatás díja: 800 Ft

 

Oktatás iskolai és óvodai csoportok részére

 

A Városligeti Műjégpályán a hagyományoknak megfelelően november közepén ismét elindul a 11 alkalmas kedvezményes korcsolyázási program, melynek keretében hétköznap délelőttönként korcsolya oktatáson vehetnek részt a nagycsoportos óvodások, általános iskolások.
Oktatás nélküli szabad korcsolyázásra várjuk a tanítási napokon délelőtt az általános iskolás, középiskolás, főiskolás és egyetemista csoportokat akár egy-egy alkalommal.


Az oktatásról érdeklődni Molnár Editnél lehet.
E-mail: e.molnar@mujegpalya.hu