Szolgáltatások | Korcsolya kölcsönzés

A Városligeti Műjégpálya nyitvatartási idejében folyamatosan lehet korcsolyát kölcsönözni 26 - 50-es méretig. A legkisebbeknek kétélű korcsolya kölcsönzésére van lehetőség 500 Ft/pár.

A kölcsönzés díja: 3.000 Ft/pár egy alkalomra.

A kölcsönzői jegy megvásárlása kétféle módon történhet:

a) ONLINE: a vendég kényelmesen, otthonról előre megvásárolhatja a korcsolyakölcsönzésre szolgáló jegyét a www.mujegpalya.hu oldalon keresztül. A fizetés ebben az esetben online történik. A korcsolya átvétele egyszerű, elegendő a QR kódos kölcsönzői jegyének – digitális vagy nyomtatott formában történő - bemutatása a korcsolyakölcsönzőben.

b) HELYSZÍNEN: a Városligeti Műjégpálya jegypénztáraiban a Vendég a belépőjegy megvásárlásával egyidejűleg jelzi kölcsönzési szándékát. A fizetés ebben az esetben a jegypénztárban történik.

A kölcsönzői jegy bemutatásán kívül a korcsolya átvételéhez a vendégnek mindkét esetben a kölcsönzőben

2.000 Ft/pár letétet

kell fizetnie, melyről átvételi elismervényt kap.

Egyéb tudnivalók:

Kérjük a kikölcsönzött korcsolyát, még a kölcsönző elhagyását megelőzően felpróbálni. Ha nem megfelelő a kölcsönzött korcsolya mérete, díjmentesen kicserélik.

A kölcsönzői korcsolya amatőr korcsolyázásra való, rendeltetésszerű használata a kölcsönvevő kötelessége.

Egy vendég egyszerre több korcsolyát is kikölcsönözhet azzal, hogy a letéti díj ilyen esetben összeadódik. (pl. három darab korcsolya esetén a letéti díj 6.000 HUF)

A sportlétesítmény elhagyása előtt a korcsolyát a korcsolyakölcsönzőbe vissza kell vinni.

A kölcsönzői korcsolyát a Városligeti Műjégpálya területéről tilos kivinni.

A kifizetett letéti díj a helyszínen visszajár a kölcsönzői korcsolya sérülésmentes visszaadásakor.

Kérjük, vegye figyelembe a frekventált időkben az esetleges sorban állás lehetőségét.
A kölcsönzési ár nem tartalmazza a műjégpálya belépő díját!

Kölcsönzési szerződés

A műjégpályán történő korcsolya kölcsönzéssel egyidejűleg a műjégpálya vendége/látogatója elfogadja az alábbi kölcsönzési szerződést.

A kölcsönadó kijelenti, hogy az általa kiadott, karbantartott korcsolyák, előírásszerű használatuk esetén amatőr sportolásra alkalmasak. A kölcsönadó a korcsolyák nem rendeltetésszerű használatából ill. a jégpálya előírásainak be nem tartásából bekövetkező károkért és balesetekért felelőséget nem vállal. A kölcsönbevevő a korcsolyák nem rendeltetésszerű használatából adódó hibák kijavításának költségét fedezi, illetve a kiadott korcsolyákért anyagi felelősséggel tartozik. Kölcsönözni letéti díj megfizetésével (2000 Ft/pár) lehet. Egy személy több korcsolyát is kölcsönözhet. A kölcsönbevevő ebben az esetben a kiadott összes korcsolyáért vállalja az anyagi felelősséget és a kölcsönzéshez szükséges letéti díj megfizetését.