Iskolai csoportok időpont foglalásIskolai csoportok, tanítási napokon délelőtt 8:00-13:00 (kapu és pénztárnyitás 7:30-kor van) között csoportos diákjeggyel tudnak korcsolyázni a Városligeti Műjégpályán, melynek ára 800 Ft/fő. A 10 fő feletti csoportoknál, osztályoknál osztályonként  egy kísérő pedagógus belépése díjtalan, a többi kísérőnek, tanárnak, szülőnek meg kell váltania a 800 Ft-os belépőjegyet, függetlenül attól, hogy korcsolyázik-e vagy sem.

A csoportos jeggyel belépőknek a korcsolya kölcsönzés is kedvezményes melynek ára 1000 Ft/fő, időkorlát nincs, viszont 10.000 Ft / csoport letéti díjat kérünk. A korcsolyák visszaadásáért a kísérő tanár felel, mely után a letéti díj visszafizetésre kerül.

Mind a csoportos belépőjegyet, mind a korcsolya kölcsönzést is érkezéskor a pénztárban kell kifizetni, gyorsítja a bejutást, ha a belépődíjat és kölcsönzés díját egy összegben fizetik ki.

Kérjük, hogy a csoportok, osztályok a bejárat előtt várakozzanak, míg egy felnőtt bejön megvásárolni a jegyeket.

A csoportos jegyet interneten nem lehet megvásárolni, de előzetesen a pénztár nyitva tartási idejében (hétköznap 8:00-12:15, 17:00-20:15) meg lehet venni.

Időpontot foglalni az alábbi naptárban lehet:

Fontos: kérjük a személyes adatoknál ne saját nevet, hanem az iskola nevét és az osztályt adják meg és egy olyan e-mail címet, amire a visszaigazolás érkezhet.