• Módosul a nyitvatartásunk december 6-án délután

  2022-12-03
  Rendezvény miatt december 6-án egy órával előrébb csúszik a nyitvatartásunk. 16:00-20:00 között várunk Titeket a jégen. A délelőtti nyitvatartásunkat nem éri változás.
 • Ajándékozz korcsolyázást

  2022-12-03
  Mi jobbat hozhatna ennél a Mikulás? Megújult ajándékkártyákkal készültünk idén télen a decemberi szezonra. Ajándékozz felejthetetlen élményt szeretteidnek. Keresd a kártyát a pénztárnál - online nem elérhető az ajándékkártya.
 • Mikulás a jégen

  2022-12-03
  Lappföldről egyenesen a jégre érkezik a Mikulás a korcsolyáján! Kicsiknek és nagyoknak egyaránt apróágokkal készült, gyertek és hangodjatok a télre a Műjégpályán!
 • Be Massive Horizon x Jägermeister x Városligeti Műjégpálya

  2022-12-03
  Minőségi elektronikus zenével készül a Be Massive Horizon pénteken - hiszen a jég közepén készítik majd a jobbnál-jobb zenéket...
 • Új arculat

  2021-11-27
  Megújult Városligeti Műjégpálya arculata! Új megjelenést kapott a Városligeti Műjégpálya.Az új arculat elkészítésének célja a műjégpálya értékeinek, tradícióinak továbbvitele és átadása egy modern, hosszú távon is érvényes képi világon keresztül.Az elkészült logó egyszerre jeleníti meg a víz szerepét és kétévszakos “funkcióját”, utal az ikonikus épületre, és egy szimbolikus figurával hangsúlyozza a közösségi-és sportélmények sokszínű és változatos lehetőségét. A kétféle logóverzió minden esetben…
 • Jelentkezz önkéntesnek!

  2021-11-24
  Önkénteskedni jó! A Műjégpályán pedig még jobb.