Szolgáltatások | Bobby kölcsönzés

Bobby a fóka kölcsönzése

A Városligeti Műjégpálya nyitvatartási idejében lehetőség van korcsolyázást segítő eszköz (továbbiakban: fóka) kölcsönzésére.

A kölcsönzés díja: 800 Ft/fél óra.

Amennyiben az előre kifizetett kölcsönzési időt több, mint 10 perccel túllépte, a következő fél óra díját is meg kell fizetni.

A kölcsönzés menete:

A Városligeti Műjégpálya épületében a csatolóhelységben található Oktató pultnál vásárolható meg a kölcsönzési jegy, mely fél órás időtartamra szól. A kölcsönzési díj megfizetésén kívül a vendégnek 5.000 Ft/fóka letétet kell fizetnie, melyről átvételi elismervényt kap.

Egyéb tudnivalók:

A fókák elsősorban gyerekek korcsolyázni tanulását segítik, ezért 14 éves kor alatti vendégeinknek ajánljuk. A rendeltetésszerű használata a kölcsönvevő kötelessége.

Rendeltetésszerű használat: a fókára támaszkodva, azt maga előtt tolva korcsolyázni, vagy fókára ráülve és mások által tolva lehet használni. Védő sisak használata ajánlott.

Egy vendég egyszerre több fókát is kikölcsönözhet azzal, hogy a letéti díj ilyen esetben összeadódik. (pl. három darab esetén a letéti díj 15.000 HUF)

A díj megfizetése után, egy zsetont kap a vendég, mellyel a jégpálya mellett elhelyezett tartó állványról kiveheti az eszközt. (úgy mint egy bevásárló kocsit) A kölcsönzési idő letelte után, a fóka visszahelyezésével visszakapja a zsetont a használó, melyet az Oktató pultban kell leadni. Ekkor a letét visszajár. Amennyiben 10 percet meghaladóan túllépte a kifizetett időt, úgy a következő fél óra kölcsönzési díjat is meg kell fizetni. (A kölcsönzés kezdete a letéti díjról adott átvételi elismervényen szerepel, az eltelt időt a vendégnek kell figyelnie.)


A kölcsönzési ár nem tartalmazza a műjégpálya belépő díját!

Kölcsönzési szerződés

A műjégpályán történő fóka kölcsönzéssel egyidejűleg a műjégpálya vendége/látogatója elfogadja az alábbi kölcsönzési szerződést.

A kölcsönadó kijelenti, hogy az általa kiadott oktatást segítő eszközök továbbiakban "fókák", előírásszerű használata során 14 év alatti gyermekek korcsolyázását segítik. A kölcsönadó a fókák nem rendeltetésszerű használatából ill. a jégpálya előírásainak be nem tartásából bekövetkező károkért és balesetekért felelőséget nem vállal. A kölcsönbevevő a fókák nem rendeltetésszerű használatából adódó hibák kijavításának költségét fedezi, illetve a kiadott fókákért anyagi felelősséggel tartozik. Kölcsönözni letéti díj megfizetésével (5.000 Ft/db) lehet. Egy személy több fókát is kölcsönözhet. A kölcsönbevevő ebben az esetben a kiadott összes fókáért vállalja az anyagi felelősséget és a kölcsönzéshez szükséges letéti díj megfizetését.